Pearl Circuit

3+
2+
2
382m²

Drafted by Brian Hopwood in close conjunction with the home owners this floor plan pays homage to the homeowners love for mathematics, symmetry and order.

 

Located in the coastal rural setting of Valla on the Mid North Coast, this home design and façade required closed consideration and integration of strict design covenants. Close collaboration between Brian and the homeowners resulted in this stunning home that rests itself comfortably in its setting.

 

Future considerations for work circumstances from home meant the floor plan needed to incorporate an area that could serve the needs of an at home family day-care centre. The wish for this to not impact the overall layout, functionality and street scape was achieved with clever symmetry in design.

 

The split level home has three bedrooms, an activity room with separate bathroom and toilet to serve future potential for at home business, oversized butlers pantry, grand raised ceilings, fireplace, custom built fish tank and accompanying room to service, walk in robes to all bedrooms, ensuite to main bedroom, expansive undercover alfresco compliant with heavy bushfire ratings that allows year round comfort with smart designed screens, oversized double garage, a powder room that can be accessed directly from the yards and many more clever design features to meet the homeowners needs.

 

This home celebrates smart home design that suits the lifestyle needs of clients with input from a professional builder to enhance already magnificent design features.

Quick Enquire